Συχνές Ερωτήσεις

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;
Μετά την παραγγελία σας, ακολουθoύνται τα παρακάτω βήματα:
Επιβεβαίωση Παραγγελίας: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης παραγγελίας που θα περιλαμβάνει τα στοιχεία της παραγγελίας σας, όπως τα προϊόντα που αγοράσατε, τη διεύθυνση αποστολής, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.

Επεξεργασία Παραγγελίας: Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία θα επεξεργαστεί την παραγγελία σας, θα ελέγξει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και θα προετοιμάσει το πακέτο σας για αποστολή.

Αποστολή Παραγγελίας: Όταν η εταιρεία ετοιμάσει το πακέτο σας, θα το αποστείλει στη διεύθυνση αποστολής που καθορίσατε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής μέσω του αριθμού αποστολής που θα λάβετε μέσω email.

Παράδοση Παραγγελίας: Όταν η παραγγελία σας φτάσει στη διεύθυνση αποστολής σας, θα πρέπει να υπογράψετε για την παραλαβή της και να ελέγξετε την κατάσταση των προϊόντων που παραλάβατε. Εάν όλα είναι σωστά, τότε μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προϊόντα σας και να απολαύσετε την αγορά σας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ;
Όροι παράδοσης
 1. Προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των ###€.
 2. Η τυπική αποστολή για παραγγελίες κάτω των ###€ είναι ###€
 3. Οι παραγγελίες συνήθως επεξεργάζονται και αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.
 4. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται από # έως # εργάσιμες ημέρες.
 5. Προσφέρουμε επίσης επιπλέον υπηρεσία ταχυμεταφοράς με επιπλέον χρέωση (###€)
 6. Οι χρόνοι παράδοσης για την ταχυμεταφορά κυμαίνονται από # έως # εργάσιμες ημέρες.
 7. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτεροι κατά τις περιόδους αιχμής ή λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων όπως φυσικές καταστροφές ή καθυστερήσεις των τελωνείων.
 8. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με έναν αριθμό παρακολούθησης του πακέτου σας.
 9. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν χαμένα ή κλεμμένα δέματα.
 10. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την παράδοση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λύσουμε το πρόβλημα.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ;
Πολιτική Επιστροφών και Ανταλλαγών
Θέλουμε να είστε απολύτως ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, δεχόμαστε επιστροφές και ανταλλαγές εντός 30 ημερών από την αρχική ημερομηνία αγοράς. Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή ανταλλαγή, το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, ανέγγιχτο και στην αρχική συσκευασία του με όλες τις ετικέτες προσαρτημένες.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο +30 2313 064446 για να λάβετε έναν αριθμό εξουσιοδότησης επιστροφής. Αφού λάβετε τον αριθμό εξουσιοδότησης, παρακαλούμε να αποστείλετε το αντικείμενο πίσω σε εμάς χρησιμοποιώντας την μέθοδο αποστολής που θα σας συστήσουμε. Δεν φέρουμε ευθύνη για τα αντικείμενα που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Εάν λάβετε ένα κατεστραμμένο ή ελαττωματικό αντικείμενο, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και θα κανονίσουμε την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής ή ανταλλαγής σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας!

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;
Ναι, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή
για παραγγελίες άνω των ###€ στην Ελλάδα και παραγγελίες άνω των ###€ στο εξωτερικό.

Για παραγγελίες κάτω από αυτά τα ποσά, υπάρχουν μικρά κόστη αποστολής που εξαρτώνται από το σημείο παραλαβής που έχετε επιλέξει .

 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ ΣΑΣ;
Γίνετε και εσείς έμπορος της Fractal Apparel
Εάν είστε έμπορος λιανικής και θέλετε να εκπροσωπήσετε την επωνυμία Fractal Apparel πουλώντας τα υπέροχα προϊόντα μας στο κατάστημά σας ή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, τότε θα θέλαμε να σας ακούσουμε!

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • Χαμηλή ελάχιστη αξία παραγγελίας ##### καθαρά
 • Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι συνήθως ## κομμάτια.
 • Εξαιρετικά γρήγορος χρόνος διεκπεραίωσης αποστολής 2-4 ημερών
 • Αποκλειστικές εκπτώσεις επίδειξης

Έχουμε επίσης μια αποκλειστική ομάδα πωλήσεων εμπορίου και εξυπηρέτησης πελατών που θα χαρεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το απόθεμα και να υποστηρίξει την επιχείρησή σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εμπορική μας ομάδα μέσω τηλεφώνου ή email στο  +30 2313 064446 και fractalfashiongr@gmail.com

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
μέσω email (fractalfashiongr@gmail.com) ή τηλεφώνου (+30 2313 064446).

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας στη σελίδα επικοινωνίας. Θα απαντήσουμε στα μηνύματα σας εντός 24 ωρών.